گفتگوی ازاد درباره موبایل میان کاربران جهت افزایش اطلاعت عمومی و بالارفتن سطح دانش افراد
قيمت گرانترين گوشي موبايل جهان يک ميليون دلار است که فقط سه نفر در جهان اين نوع گوشي موبايل را دارند که هر سه روسييه اي هستند در ساخت اين مدل گوشي...
دوستان کمک کنيد من ميخوام برم مسافرت و اعتياد شديدي به چتيدن دارم! موبايلم به اينترنت وصل ميشه اما با هيچ برنامه اي نتونستم آنلاين بشم و چت کنم......
اگر تلفن همراه شما در آب افتاد و خيس شد، بايد براي نجات آن سريع وارد عمل شويد، شايد بتوانيد دوباره آن را احيا کنيد تا قادر به کار کردن باشد. ما در...
من یه گوشی نوکیا دارم که میخوام فرمتش کنم پسوردشو فبلا عوض کردم که الان یادم نیست حالا که میخوام فرمت کنم بعد از دن #7370#* گوشی یه پیغام میده...
3G مخفف عبارت 3rd-generaion (نسل سوم) مي باشد . نسل اول گوشي هاي تلفن همراه به صورت آنالوگ در اواخر دهه 80 و اوائل دهه 90 به بازار عرضه شدند . نسل...
دستمایه این نوشتار خبر افتتاح اولین شبکه ۳G در کره شمالی است ! بگذارید کمی از تفکراتم در مورد این کشور بگویم , جایی که مردمانش اکثرا لباسهایشان را در...
این یه حرکت باحال برای دلبری پیش دختراست این کارو در گوشیت بکن: اول دیکشنری گوشیت(T9) را فعال کن ، بعد با یه دست صفحه ی نمایش گوشیت را بگیر و با...
تعداد محدودی شماره استثنایی اعتباری همراه اول توجه : کلیه خطها با تنظیم سند ( بدون هزینه ) به نام خریدار میباشد 9194460048 9194460049 ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
مرتب سازی
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
مشاهده قوانین انجمن