اگر قصد خرید گوشی و یایک تلفن همراه را دارید و اطلاعات کافی در مورد گوشی ها ندارید از این بخش میتوانید جهت دریافت مشاوره خرید استفاده کنید
نظر شما در رابطه با n86 چیه؟
سلام من میخوام نوکیامدل N95بخرم.البته چینی شو میخوام بخرم.ولی میگن زود خراب میشه.شمادوستان نظرتون چیه؟ چه پیشنهادی بهم میکنید؟
سلام.گوشی من nokia xpress music 5800 هست اما من دقیقا نمیدونم که سیستم عاملش چیه و برای دانلود برنامه و نرم افزار دنبال چه عامل و ورژنی تو چه سایتی...
n78 خوبه؟
سلام به نظر شما کدوم يکي از گوشي هاي زير از نظر شفافيت تصوير و بلندي صدا نسبت به اون يکي سر تره و تا يکي دو سال نيازي به عوض کردنش نباشه؟ در ضمن حدود...
من يه گوشي w910i داشتم که بعلت اينکه صداش کم بود فروختم حالا چه گوشيي بخرم که از w910i بالاتر باشه و ال.سي.دي بزرگي مثل اون داشته باشه و صداشم زياد...
با سلام اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد كدام يك از اين دو گوشي را بخرم صرفنظر از دوربين امكانات كدوم يكي بهتره به خصوص از نظر صدا و ال.سي.دي. با تشكر از...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
مرتب سازی
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
مشاهده قوانین انجمن